keskiviikko 1. lokakuuta 2014

KESKELLÄ VIIKKOA

Tänään on siis keskiviikko, joten on siis tullut uudet enkun ryhmiksen viikkotehtävät. Olo on ollut vähän väsähtänyt, mutta on sitä kerenny silti tekemään ruuan perheelle, käymään asioilla ja kauppareissukin on tehty päivällä.

Koulujuttuja oon myös hiukkasen katellu ja jopa matikkaa, huh huh. Jotenkin tuo matematiikan opiskelu on aina ollut hankalaa, mutta johtuuko se ihan laiskuudesta vai jostain muusta, enpä tuota tiedä. Pitäis opetella matikassa GeoGebran käyttö kunnolla, niin ehkä sais matikan opiskeluunkin vähän eloa ja voisi saada inspiraatiotkin kohilleen.

Saksasta olis vielä soitto opelle, puhuminen saksaksi siis, ja ainekirjoitus tekemättä, kunhan sais itsestä sen irti. Aristaa tietysti tuo soitto enemmän, mutta kyllä se taas siitä varmaan suttaantuu, kunhan saan muut tehtävät ensin valmiiksi. muutamaa muuta tehtävää pitää varmaan kanssa täydentää, niin sitten...

Oon työttömänä, joten voin opiskella silloin kun mieli tekee. Opiskelen ihan vaan omaksi iloksi ja harrastuksena. Kelan kanssa oon taas saanut tapella, heti kun tein muutamana päivänä sijaisuuksia... Niinpä niin, aina sama juttu.

Eilen oli mukava AC: Kaikenlaisten kysymysten tori. Oli tosi hyviä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Oli mielenkiintoista huomata, mikä opiskelijoiden mieltä painaa. Itse käyn tutorkurssia tässä samalla ja siihen sopi oikein hyvin tämä tori kysymyksineen ja vastauksineen.

Huomenna on pari AC:ta, enkku ja heti perään tutorkurssin AC, joten kuulokkeet päähän ja mukaan. Huomenna pitää keskittyä samalla myös lisää noihin enkun tehtäviin ja, ja....
Katsotaan mitä tulee tapahtumaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti