keskiviikko 22. lokakuuta 2014

DNA KATKOLLA

Onhan se kiva, kun oottelee AC-tunteja ja uusia tehtäviä enkusta ja aukasee nettiä ja ei tapahdu mitään. Kivaa... Meillä oli siis koko vuorokauden netti poikki ja ei pitäis olla missään mitään ongelmia, joten soitto DNA.lle ja korjaajaa peliin. Äsken tuli netti takas, Ilmeinen vika ei ollut meissä, eikä Dna.lla. Korjaajakaan ei kerennyt paikalle.

Vähän matkan päässä tehdään koululle parakkeja. Taas yksi homekoulu joutuu eristykseen ja lapset parakkeihin. Niin ja sähkötkin menee huomenna kolmeksi tunniksi poikki, joten oliskohan syynä sitten pikku moka. No pääasia. että saatiin nyt edes netti takas ja pääsee taas koulutehtävien kimppuun.

Toisaalta, tuli luettua enkusta sanakirjaa ja aiemmin tulostettua materiaalia ja tehtyä enemmän niiden kanssa tehtäviä, joten ei se huono juttu ollut sekään. Oli pakko tarttua kynään ja paperiin ja aloittaa kertailu sitä kautta. Vaikka onhan mun tapana ollut muutenkin kirjoittaa kaikki ensin paperille ja siitä vasta koneelle.

Nyt voi siis tehdä loput viikkotehtävistä, enkku siis kyseessä. Tänään alkoi viimeinen viikko ja maanantaihin asti on aikaa palauttaa tehtävät. Ens viikolla alkais kyllä jo enkun kakkoskurssi, joten... no katsotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti