maanantai 29. syyskuuta 2014

MAANANTAISIA AATOKSIA


Kaipa se on uskottava, että joulua kohti ollaan menossa. Tänään nimittäin tuli jo ensimmäiset joulukuvastot postissa, huh huh.
Kotityöt hoidettu ja samalla tuli leivottua ohimennen noin 30 munkkirinkilää ja kohta vois vaikka kahvit hörpätä. Kinkkukiusauksenkin laitoin jo uuniin muhimaan, joten kaikki hommelit alkaa olla jo paremmalla puolella.

Tänään on illalla vielä enkun AC, mutta vasta kello 18. 00, joten aikaa on vielä vaikka mihin.
Enkkua ja saksaa on tullut taas tänään vähän kertailtua ja selailtua noita kirjojakin ja monisteita ja tietysti myös tutorkurssin asioita käyny tsekkailemassa.

Mulla on tapana yleensä tulostaa tehtävät ulos koneelta, kuten myös kaikki muukin tärkeä, kuten kielioppi, ja vasta sen jälkeen alkaa tutkimaan lisää asioita. Toinen tapa mikä on minulla yleistynyt, on kirjoittaminen ylös esim. vihkoon. Tuntuu vaan, että papereita ja vihkoja on joka puolella, eikä aina löydä sitä mitä etsii... Eli niin sanottua meikäläisen tuuria on mukana matkassa, tai sit ei...
Nämä samat asiat tulee tehtyä myös muissa oppiaineissa, ei pelkästään kielissä.

Tykkään kirjotella kaikenlaista, kuten sen varmaan huomaakin. Ei niissä kirjotuksia välillä ole päätä eikä häntää, mutta se on minun tyyli tehdä asioita ja sitä aion myös jatkaa.

Oppimispäiväkirjaan kirjoitan aina sitä miltä tuntuu, miten tehtävät on onnistuneet tai sitten ei, mutta ainakaan minun oppimispäiväkirjoista ei tekstiä puutu. Jotkut opiskelijat ei pidä sinne kirjoittamisesta ja kokee sen jotenkin ahdistavaksi, mutta itseäni se on ainakin auttanut ja tykkään kirjoittaa siihen.

3 kommenttia:

  1. Uusi, eli kolmas yritys. Huomasin että kommenttilaatikot vistkaavat minua pihalle ja siitä syystä kommentointi ei onnistu :)

    Ihailtavan ahkera olet opiskeluissa, itselläni mapit pölyyntyvät tällä hetkellä. Jos täältä vaikka saisi itselleenkin virtaa lisää, muikkufeissari ei oikein itselleni kannustimena toimi.

    Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa,Tanja!
      Kiitti kommentistasi. Huomasin sen vasta äsken. Taitaa olla alkukankeutta, kun ei aina osaa hakea tai löydä kaikkea. Mutta yritetään mennä näillä. Toivottavasti saat uuttaa virtaa opiskeluun ja aina on kiva kuulla, jos olen onnistunut inspiroimaan. Tsempataan yhdessä ja mukavaa syksyä.

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista