maanantai 13. lokakuuta 2014

TIISTAIN TURINOITA

No niin, täällä ollaan taas. Muutaman tunnin sijaisuus kasvokin neljäksi päiväksi, joten ainakin töitä riittää. Enkkua on tullut opiskeltua ahkerasti, ryhmiksen parin viikon tehtävät tuli valmiiksi muutamassa päivässä.

Oli jäänyt tehtäviä vähän rästiin, koska silmiä kirveli ja oli muutenkin kipee olo. Mutta sainpas nekin sitten tehtyä. Olin kyllä ilmoittanut opettajille tehtävien myöhästymisestä.

VINKKI: Kannattaa aina ilmoittaa asiasta, ei ainakaan opet ihmettele ja kysele tehtävien perään. Huomenna tulee taas enkkuun uudet tehtävät, saas nähä miten akan käy.

Pääsin eilen kuuden maissa töistä, hirveellä tohinalla pyörällä kotiin ja kerkesin jopa enkun AC-tunnille ja vain noin vartin myöhässä. Tästäkin olin kyllä jo maininnut enkun opettajille.

Matikan pari kurssia oli jääny tekemättä ja kyllästyin katella niitä, joten ilmoitin molemmille kursseille lopetuksen. Kurssit oli roikkunu jo reilut puol vuotta muikun etusivulla. tuntui vaan niin ahdistavalta katella niitä. Aloitan sitten myöhemmin puhtaalta pöydältä, kun inspiraatiot on kohdillaan.

Tehtäviähän voin silti ahertaa, tarkastella ja harjoitella aikaisemmin, sillä olen tulostellut niitä koneelta ja onhan se hyvää harjoitusta ennen uutta kurssia. Tämä siis sillä vinkillä, jos inspiraatioita riittää jossain vaiheessa. Toi matikka on kyllä sellainen aihe, että sitä ei hevillä aloita, jostain kumman syystä. Varsinkin geometria on minulle täyttä hebreaa, on aina ollut, mutta kaipa sillekin on taas aikansa.

Tänään taas töihin kirjastoon ja voin sanoa, että sinne menee mielellään tekemään töitä tai käymään ihan muuten vain.

Mukavaa, vaikkakin harmaata ja sateista viikkoa kaikille!

Muistakaa, että ilmasta huolimatta, jokaisesta päivästä voi löytää auringon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti