perjantai 3. lokakuuta 2014

VIIKONLOPUN PELASTUS

On tässä perjantaita tullut vieteltyä ja nyt onkin sopiva  hetki vähän blokkailla ennen saunaa.

Eilen aamulla tuli taisteltua taas kerran Kelan kanssa, sitten oli pari AC:ta. Yhtäkkiä alkoi hirveä jysäri, mutta olin silti OP3-kurssin AC:ssa. Ajattelin, että mitähän vielä, kun päätä vaan särki ja särki. Yritin levätä, mutta ei auttanut. Onneksi se kuitenkin muutaman tunnin jälkeen hellitti, ainaki pahin osuus.
Sitten katsellessa telkkaria, sain puhelun Otavan Opistolta, oma ohjaaja soitti ja sanoi, että minut on valittu Vuoden Aikuisopiskelijaksi Otavan Opistolla. Harvoin menen sanattomaksi, mutta.. mitä tuohon nyt sanois. Tämä tuli ihan yllätyksenä, huh huh.

Nyt on viikonloppu pelastettu.

On se kyllä mukava, että muistetaan tällä tavalla, sain lisäpuhtia opiskeluun ja erittäin hyvän mielen. Tänään vielä haastateltii puhelimessa, joten...Juttu tulee kuulemma Muikun etusivulle kuvan kera.

Tänään piti opiskella enkkua ja saksaakin ja ehkä jotain muutakin, mutta ei ole oikein malttanut. Tutor esittäytymisiä ja sähköposteja ja sellasia on tullut kyllä tehtyä aika lailla.
Olen mukana parilla torilla ja ensimmäisen torin ohjelmaa suunniteltiin alustavasti. Samoin parilla OP1-kurssilla olen myös mukana.

En oo kuitenkaan ihan laiskottelulinjalla ollut. Tänään toiseksi nuorin poika täytti 21 vuotta ja leivoin ison pellillisen mokkapaloja. Ai että, oli muutes nannaa... heh.

No, lepopäiviäkin kannattaa ja pitää muistaa pitää. joten se siitä. Kaikille oikein mukavaa syksyistä viikonloppua ja tsemppiä opiskeluun,
mutta
muistakaa myös nauttia elämästä ja levätä!

1 kommentti: