sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Joulukuun aloitus!

Paljon on taas kerennyt tapahtua entisesetä päivityksestä. Lähitapaaminen oli todella mukava kokemus, joskin matka oli aika raskas, edestakaisin yhteensä 7 tuntia linja-autossa körötellen. Lähitapaamisen ohjelma oli onnistunut todella hyvin, vaikka osallistuin vain perjantaina. Tai no, olinhan mukana myös lauantaina AC:n linjoilla. Erittäin mielenkiintoista oli meditointi. Oli myös mukavaa tavata uusia ja vanhoja tuttuja opiskelun tiimoilta. On aina mukava, kun saa äänelle kasvot ja pääsee tutustumaan toisiin ihmisiin kasvotusten eikä pelkästään netin välityksellä.

Musiikista tuli arviointia takaisinpäin, korjailuja. Eipä haittaa, koska odotinkin jo sitä jotenkin. Ei siesllä virheitä ollut, vaan vastauksia pitää täydentää jonkin verran. Enkun kakkoskurssi ryhmiksenä on nyt valmis ja tulos on 8. Olen oikein tyytyväinen siihen numeroon.

Huom! Opettaja antoi ensin 7, mutta muutaman nukutun yön jälkeen vaihtoi numeroon 8, koska oli niin lähellä sitä numeroa. Tiedän, että kielioppi on minulla se heikompi osa, mutta parhaani yritän ja tähän asti se on ainakin riittänyt minulle.

Tänään alkaisi kaksi mielenkiintoista ryhmäkurssia, Ilmiö ja Rub1, mutta en oikein tiedä. Huomenna alkaisi Ge2, kiinnostaisi kyllä, mutta sitten jää taas Hi2 ja Rub1(nonstop) kesken, joten enpä tiedä. kuitenkin tuo musiikkikin pitää vielä täydentää, ja ja ja...

Lauantaina oli virallisesti Sysmässä joulun avaus. maa oli harmaa, sateine, eikä joulutunnelmaa missään-. Sain sentään Lahdesta siskoni miehensä kanssa houkuteltua tutustumaan Sysmän kauniisiin kauppoihin. Olivat oikein mielissään, lupautuivat uudestaankin tulemaan... Ja tulihan sieltä ostettuakin jotain pientä,, kuten puisia pannunalusia ja arpoja, makkaraa, glögiä, jne. Kaikki on kuitenkin kannastusta omalle kotikylälle.

Torstaina tuli leivottua pari erää keksejä ja ihana suussa sulava maustekakku. Löysin ohjeen kakkuun netistä ja voin sen tähän jakaakin.
http://www.k-ruoka.fi/reseptit/pehmea-maustekakku-minna-canthin-tapaan

Keksien ohjeet löysin uusimmasta LEIVOTAAN-lehdestä tai oikeestaan sen lehden mukana tulleesta kirjasta. Kirjassa olui monta uudistettua reseptiä, mutta myös vanhempia tuttuja reseptejä eli ei ollut ollenkaan huono ostos tuo lehti.

Lauantaiaamuna leivoin pari pellillistä luumutorttuja ennen joulumarkkinoille menoa. Pasteijat ja pullat otin sulamaan valmiiksi, piparit oli jo aikaisemmin tehty ja kun tultiin takas kotiin taas, oli kahvin aika.

Annoin myös jouluruokia pakkasesta siskolleni joululahjaksi, joten nyt on sekin asia hoidettu. Tosin kyseessä piti olla vain lanttulaatikko, mutta annoin lisänä myös porkkana-,juusto-bataatti-, ja maksalaatikon.

Kaipa se olis taas aloitettava opiskelemaan. viikonloppuna oli jotenkin niin väsynyt, että ei jaksanut paljon kouluasioita ajatella. Pyhitin viikonlopun siis lähitapaamiselle, joulumarkkinoille ja lepäämiselle.

Tulin AC:hen samalla kuuntelemaan nuorten masennuksesta ja jaksamisesta yleensäkin, mutta pelkkä etusivu näyttää olevan siellä, eikä mitään muuta. Okay, sehän alkaakin vasta kello 10.00. Olinpas hätähousu. no tässähän kerkeää hörpätä kahvit ennen sitä. Aiheet näin hyvinvointi viikolla ovat todella mielenkiintoisia ja kiva, että mukaan pääsee näin AC:n välityksellä.

Mukavaa ja rentouttavaa viikkoa kaikille!

Tsempataan opiskelussa ja oikein mukavaa joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti