torstai 11. joulukuuta 2014

Inspiraation etsintää

No niinpä niin. joulu se tulla jolkuttaa... No, onneks kaikki ruoat on  jo valmiina, muutaman tehnyt jo lisääkin pakkaseen. Historian kakkoskurssia käyn siis nonstoppina, mutta on niin paljon lukemista ja kun nuo sodat ei niin kauheesti kiinnosta, niin on ollut aikamoista opiskelua, huh.

Inspiraatiot ei oikein ole taas kohdallaan, mutta kyllä sekin jossain vaiheessa taas nousee. Ruotsin nonstoppia en oo ehtinyt, tai jaksanut, tai inspiroitunut jatkamaan ensimmäisten tehtävien jälkeen, joten mitähän siitäkin sitten tulee. Pitäisköhän lopettaa se kurssi jo alkuunsa ja aloittaa taas puhtaalta pöydältä. mutta toisaalta.. silloin kaikki jo tehdyt tehtävät häviää ja tulos on nolla.

Musiikin kurssikin tuli ja meni, mutta ei toivotulla tavalla. Tein lisäyksiä opettajan pyynnöstä ja vaikka kuinka omasta mielestäni onnistuin tehtävissä, oli tulos pettymys ja numerona vain 6. No tietysti se harmitti todella paljon ja olisikohan tässä syy lopullisesti sen inspiraation katoamiselle. Musiikki on aina ollut yksi tärkeimmistä aineista, mutta en aio suorittaa toista musiikin valinnaista kurssia, vaikka tarkoitus  kyllä oli.

Muikun joulukalenteria on ollut mukava seurata päivittäin, se piristää aina mieltä. ne "tontun" ihanat ja veikeet ilmeet on kyllä tosi mahtavia. Itsenäisyyspäiväkin meni, meillä oli tupa täynnä porukkaa, Lakitukseen en harmi kyllä mukaan ehtinyt, mutta monessa kuitenkin oon mukana ollut. Pikkujoulut oli todella mukavat ja pukkikin piipahti paikalla.

Nyt meillä tuoksuu omenahillo, tein sen just jäähtymään, kohta on purkituksen vuoro. Vähän kanelia makua antamaan ja voi että on namia.

Silmät on ollut todella kuivat ja arat, liiasta lukemisesta varmaankin. Voisikohan inspiraation puute historian tehtävissä johtua niistä. Ei kyllä paljon tee mieli kirjoja aukaista, kun ei meinaa pystyä lukemaan... Hitleriä ja propagandaa olis luvassa... Joopa joo. Silmätippoja ja lepoa silmille, niin eiköhän se taas siitä ala suttaantua.

Tsemppiä ja piparin tuoksuista joulun odotusta kaikille. Ei anneta harmaan sään masentaa. muistetaan nauttia elämästä ja levätä opiskelunkin lomassa.

Moikka sitten  taas!

1 kommentti:

  1. Pitkästä aikaa kävin kurkkaamassa blogiasi. Oli taas mukava lukea ajatuksiasi opinnoista sekä erityisesti onnistuneesta lähitapaamisesta.

    Mukavaa joulun aikaa!

    VastaaPoista