perjantai 14. marraskuuta 2014

MUSIIKKIA ja vähän muuta

No olipas nopee musiikin kurssi, siis aloitin eilen silmäilemään tehtäviä ja sain tänään puolen päivän aikaan ne kaikki tehtyä. Tein myös vapaaehtoiset harjoitustehtävät. huh huh. Voiko kurssi olla oikeesti noin helppo, vai mikä siinä oikein oli? Ainakin oli inspiraatiot kohdallaan kurssia suorittaessa. tToisalta kyllä jännittää kuulla arvioinnin jälkeen tuomio...

Musiikki on aina muutenkin kiinnostanut monella tapaa. Saan inspiratioita musiikin kuuntelusta. Joskus mielimusiikin kuuntelusta saa voimaa ja innostusta jatkamaan taas eteenpäin., ainakin jos masentaa ja on jotenkin jaksamaton olo, eikä mikään oikein kiinnosta.

No enkun AC- kyselytunnille olisin tänään mennyt, mutta kumpikaan selaimista ei suostunut aukasemaan sivua, joten ei voinut mitään. Ei mulla mitään kysyttävää tehtävistä olisikaan ollut, mutta aina voi kertailla joitain asioita, tai muuten vaan jutella opettajan kanssa.

Historian kurssin tehtäviäkin on jo tullut silmäiltyä, mutta historiaan aion perehtyä paremmin vasta sitten, kun olen saanut enkun tokan ryhmiksen loppuun. Viimeistään joulukuun alussa olis sitten historian vuoro. Saas nähdä saanko sen tehtyä valmiiksi ennen joulua tai edes ennen Uutta Vuotta. En ota paineita siitä, koska onhan se nonstop-kurssi ja voin tehdä sen omaan tahtiini.

Tänään on onneks taas saunapäivä, pääsee lämpöseen löylyyn...
Hmmm...Pitäisköhän sitä leipoa jotain viikonloppuna? Vois leipoa vaikka voisilmäpullia, tai jauhelihapasteijoita, tai vaikka molempia. Ei huono ajatus, vai mitä?

Mukavaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti ja ottakaahan iisisti.!

Palataan taas myöhemmin ja tsemppiä opiskeluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti