tiistai 11. marraskuuta 2014

TAAS TURISTAAN

No niin, nyt on siis ensimmäinen tutoreiden tori pidetty. Paljon tuli asiaa ja tallenne löytyy muikusta lähiaikoina, varmaankin huomenissa. Oli vaan muutama torilla mukana, mutta loput voi katsoa tallenteen muikusta. Seuraava tori pidetään siis 25.11. kello 18.00 ja sinne voi lähettää kysymyksiä mun tai Saaran sähköpostiin. Vielä voi myös ilmoittautua mukaan lähitapaamiseen Helsinkiin, joka pidetään 28. ja 29.11. Ilmoittautumista on jatkettu 17.11. asti. Tulkaa mukaan. pidämme siellä myös Tutoreiden turinatunnin, joten tulkaa tapamaan meitä sinne. Mahdollista on myös jutella kahden kesken, jos siltä tuntuu.

Tänään tuli enkun tän viikon tehtävät, joita sain muutaman jo tehtyäkin aamulla. Meinas vähän ruveta tökkimään muutama viime viikon tehtävä ja oli pakko pitää hetkisen taukoa siitä. Jotenkin noi silmät meinaa olla taas vähän arat, ei oo oikein saanu vissiin nukuttua kunnolla. No kyllä se taas tästä suttaantuu.
Ruotsin tehtävät odottavat kauniisti vuoroaan, mutta antaa odottaa. ajattelin, että saan tämän enkun kakkoskurssin ensin alta pois, sitten voin jatkaa taas ruotsia eteenpäin.
Historiakin kiinnostaisi, sitä olis vielä kaks kurssia jäljellä. maantieto olis kanssa mukavaa, vaikka loput kurssit onkin enää valinnasia. Eka kurssi on siis suoritettu jo.

Viime viikko ja viikonloppu olikin ruokien tekoa. Maksalaatikot ja porkkanalaatikot tein siis alkuviikosta, niin kuin kerroin aikaisemmin. Viikonloppuna tein juusto-bataattilaatikoita 4*0,5l vuokiin ja saman verran lanttulaatikoita. Ai niin, saman verran tuli tehtyä myös lohilaatikoita, mutta isäntä napsi suihinsa yhden. Nyt olis enää imelletyt perunalaatikot odottamassa tekemistä, niin kaikki laatikot joulua varten olis valmiina. Leipomisia voi harkita sitten lähempänä joulua, ne tulee muuten syötyä liian aikaisin.

Ulkona on taas niin harmaata, ainakin täällä Sysmässä, mutta ei anneta sen häiritä. Otetaan päivä kerrallaan ja tsempataan itsemme yhdessä eteenpäin.

Mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti