tiistai 18. marraskuuta 2014

MIELENKIINTOISTA

Olipas mielenkiintoinen tori: Me Maailmalla. Todella kiva oli kuulla miten onnistuu opiskelu ulkomailta käsin, Englannista ja Kreikasta.
Ihania kuvia, voi sitä Kreikan väriloistoa ja Briteissä kauniita rakennuksia ja se ympäristö. En ole koskaaan kummassakaan käynyt, mutta ainahan saa haaveilla  ja ihastella.

Lueskelin eilen kirjaa: Positiivisen psykologian voima ja siitä sain paljon energiaa ja inspiraatiota päivään. Se mitä pitää itsestään selvyytenä, voi toiselle tuottaa paljon hankaluuksia.
Innostuin eilen tutkimaan historian tehtäviäkin, vaikka tarkoitus oli aloittaa vasta enkun kurssin loputtua. Luin kirjaa, tulostin aiemmin jo tehtävät ja etsin materiaaleja. Aika mielenkiintoista. Kirjoitin mielenkiintoisia kohtia vihkoon ja sieltä on helppo sitten ottaa vinkkejä tehtävien tekoon.

Monta kertaa asiaa on niin paljon, että kirjoitan vihkoon vähän alkua ja sivun numeron, Näin on helppo löytää aoikea kohta kirjasta, ei tarvitse koko kirjaa kahlata läpi uudestaan. Pätee tietenkin myös muissa aineissa.

Tänään tuli tas enkun viikon tehtävät, muutama viime viikkonenkin vielä tekemättä, mutta omaan tahtiin teen, niinkuin aina ennenkin. Tänään on tullut suunniteltua jo tulevaa tutoreiden toria, vähän ennakkoon materiaalia ja vinkkejä opiskeluun. Katsotaan saanko sen torille asti järjestettyä. torihan pidetään 25.11.2014 ja sama aika kuin viimeksi eli 18.00.

Eilen tein piparitaikinan jääkaappiin kovettumaan, poika sitä jo kävi napsimassa. En kyllä vielä tiedä milloin sen leipoo, mutta onpahan valmiina odottamassa inspiraatiota tai vaikka yllätysvieraita varten. Piparit on onneks nopita laipoa ja tuoksu on ihana, kunhan ei polta niitä (ei kannata kääntää niille selkää, on kokemuksia...).

Eilen myös päättyi ilmoittautuminen lähitapaamiseen, toivottavasti mukaan saatiin monta osallistujaa. Lähitapaaminenhan on Helsingissä jo 28.-29.11. Olisi kiva tavata muita opiskelijoita ihan silmätysten, eikä pelkästään linjoilla.

Nyt on ulkona nollakeli joten kyllä se talvikin sieltä joskus saapuu Joulun avajaiset ja pikkujoulut on jo ovella.

Otetaan päivä kerrallaan ja tsempataan yhsdessä eteenpäin!

Mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti