tiistai 20. tammikuuta 2015

uusia tuulia

Tuli hankittua uusi pöytäkone ja nyt pitää asentaa kaikki ohjelmistot uusiks, no höh. No, kyllä se taas tästä lähtee käyntiin, kunhan jaksaa keskittyä ja ottaa samalla rauhallisesti. Tämähän menee samalla metodilla kuin opiskelutkin.

Opiskeluissa on tullut edettyä ihan kivasti. Kemia on oikeestaan aika hauskaa ja matematiikkakin alkaa pikku hiljaa aukeemaan. Jää sentään jotain tähänkin päähän. Kemiaa on paljon mukavampi opiskella ryhmäkurssilla. OpetusTV:n videot on siinä suuri apu. Videot ovat tosi selkeitä, suosittelen lämpimästi tutustumaan niihin.

Historiasta olis pari esseetä vielä tekemättä ja muutama pikkutehtävä. Eioleoikein kerennyt historiaankaan paneutua, koska siinä on niin paljon lukemista ja todella paljon asioita. Eihän näin monen vuoden jälkeen enää mitään vanhoja kouluasioita muista, joten kaikki opiskelut alkaa periaatteessa alusta vähän joka aineessa.

Hain kirjastosta vähän potkua ensimmäiseen ja toiseen maailmansotaan liittyviin essee-kirjoitelmiin. Saas nähdä mitä tässä vielä innostuu kirjottelemaan. Tavoitteena olis saada historian kurssi pakettiin tammikuun loppuun mennessä. Kyllä se onnistuu, kun vaan luottaa itseensä. Pitää tsempata välillä itseäänkin, samalla kun muitakin.

AC-tunneilla on tullut oltua, mahdollisuuksien mukaan. Muutamalle torillekin oon kerennyt jo osallistumaan. Taitaa olla taas motivaatiot kohillaan ja se on hyvä se.

Opiskelun iloa ja tsemppiä tuleviin opintoihin. Muistakaa myös, että lepo on tärkeää. 

P.S. Tällä blogilla on nyt 366 katselijaa, joten suuri kiitos kaikille Anskun pälinästä kiinnostuneille. 

Tsemppiä kaikille ja oikein mukavaa talvista tammikuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti