sunnuntai 4. tammikuuta 2015

UUSI VUOSI; UUDET KUJEET


Lomat on siis pidetty ja arkiset askareet taas alkavat. Tosin tiistaina on vasta Loppiainen, mutta siltikin. Maassa on lunta ja muutama astetta pakkastakin, joten ei huono talvisen viikon aloitus. Nyt kun on lomailtu, niin jaksaakin taas ajatella opiskelua ja muita rutiineja.

Maanantaina 5.1. alkaa apukurssi geometriaan. Laitoin apukurssi, koska matikan kurssi MA7 on ryhmäkurssi peruskoulun puolella... Toivottavasti tällä kertaa saan apua pahimpiin painajaisiini eli geometrian laskuihin. Olen niissä vaan kerta kaikkiaan ihan surkea, eikä mikään meinaa jäädä tähän nupoliin. Olen monta kertaa kuullut, että "nehän on ihan helppoja", jne. Kenelle on helppoja kenelle ei...Peukut pystyyn, tarpeeksi tsemppiä ja uskoa itseensä, niin eiköhän se onnistu (voi kääk).

Toinen uusi ryhmäkurssi alkaa 12.1. ja se on Kemia, no huh huh. Katsotaan miten sen kanssa tulee käymään. Otin ryhmäkurssin, koska en usko, että olisin ilman apuja onnistunut yksinään. Kemia on kyllä aika mielenkiintoinen aine, tai ainakin tehtävien alustavien tirkistelyjen perusteella, mutta ei kuulu mun vahvimpiin aineisiin. Eipä ole paljon peruskoulun jälkeen (yli 30 vuotta) tarvinnut kemiaa ajatella, joten asioita ei ole muistissa todellakaan mitään. No mehän olemme täällä oppimassa, joten ☺☺☺


Historian kurssikin on vielä kesken, ei oo loman aikana oikein jaksanut keskittyä opiskeluihin. Muistiinpanoja on tullut tehtyä, kirjaa luettua ja materiaaleja tarkkailtua, mutta ei vaan saa itsestään irti alkaa kirjoittaa koneelle, No kerkiihän sen, onneks on nonstop-kurssi kyseessä.

Ruotsiakin koitin eilen taas harjoitella, mutta harjoitteluksihan sekin vaan tuppas jäämään. Inspiraatiot  ja motivaatiot tuntuu olevan taas kohdillaan, joten eiköhän tsempata tämäkin vuosi alkuun yhdessä.

Tsemppiä kaikille opiskeluihin!

Potkaistaan vuosi 2015 yhdessä tsempaten vauhtiin!

Mukavaa alkanutta vuotta 2015 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti