sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kiireitä, kiireitä

Täällä ollaan taas pitkästä aikaa. On ollut kiireitä, vähän liiankin kanssa. Kirpparilla olin aluksi noin kuukauden verran, sitten muutaman viikon kirjaston muutossa mukana ja nyt olen taas kirpparilla...

Koulujuttuihin en ole vieläkään kerennyt perehtyä juuri lainkaan. Psykologian kirjat sain kyllä taas lukaistua ja suunniteltua esseetä, mutta suunnittelun pariin se taas jäi.

Eilen innostuin lätkää katsellessa kutomaan pikku sukkia, siis avaimenperiin tulevia sukkia. Aloitin myös kutomaan paksusta Teddy-langasta pikku kukkaroa, kännykkäkoteloa, tai muuta vastaavaa. Mukavaa puuhaa silloin tällöin.

Tänään alkaa virallisesti viimeinen viikko Uravalmennuskurssiakin, mutta olen siis samaan aikaan töissä kirpparilla, joten tulee vaan piipahdettua kurssilla morjestamassa ennen töihin menoa.

Viime viikolla mun sokerit pomppas "pilviin", syytä en tiedä, joten huomenna olis aika taas Diabeteshoitajallekin... huh huh. Pääsee hoitaja taas narisemaan ruokavalioista, jne. No, jospa sais selvyyden siitä, mikä noita arvoja oikein nostaa...

Kirpparille olen tehnyt sopimuksen elokuun loppuun asti ja se on hyvä homma. Tykkään olla kirpparilla töissä, kova kirpparikuluttaja olen muutenkin aina ollut.

Lauantaina täällä Sysmässä paljastettin Olavi Virran kunniapatsas, patsas tai teos, miten sitä kukakin haluaa kutsua. Nimeksi teokselle tuli Hopeinen Kuu. Paljastustilaisuus keräs satapäin ihmisiä. Jokapaikka oli ihan turvoksissa ihmisistä ja autoista. Kun täällä leirintä-alueella oli vielä vanhojen asuntovaunujen tapaaminen, ihmisiä tosiaan oli liikkeellä. Mutta olipas upeita autoja ja vanhoja vaunuja. Ja kauppa kävi ihan mukavasti myös kirppiksellä.

Sysmähän on kulttuuripitäjä ja täynnä mökkiläisiä kesäisin. Talvella kylä on hiljainen, mutta kesällä on ihan toisin.

Mutta nyt olis taas aika valmistautua kurssille lähtöön ja sieltä töihin kirppikselle. Palaan taas, kun muistan ja kerkeen. Moikka!

Tsemppiä opintoihin!Vielä viimeiset rutistukset ennen lomaa...

Mukavaa ja lämmintä kesän odotusta kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti