sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Aikansa kutakin

Taasen täällä kertoilemassa pikku kuulumisia. Töitä on piisannut ihan kiitettävästi. Uravalmennuskurssi loppui virallisesti viime viikolla munkkikahvien kera. Kävin aina noin tunnin visiitillä kurssilla ennen töihin menoa. no kerkeshän siinä kertoilemaan omat juttunsa ja postia tuli sähköisesti kotiin asti, joten hyvin pysyi kärryillä.

Tänään olis sitten se uusi aika diabeteshoitajalle, en tiedä mikä noita sokeriarvoja oikein nostaa. Olo on välillä vähän hutera, mutta pystyssä kuitenkin vielä olen pysynyt, ainakin toistaiseksi.

Kelalle laitoin tänään menemään työttömyyskorvaushakemuksen. Olen siis edelleen työtön virallisesti, mutta olen kirpparilla työkokeilunimikkeellä ja olen oikein tyytyväinen tähän ratkaisuun. Tuet ei vaikuta asumistukiin tai muihin.  Ainoa ongelma on tämä kirjaston palkallinen pätkätyö, Kela kun vaatii kauheet todisteet siitä. Palkka maksetaan viimenen päivä, joten palkkakuittia ei vielä ole. JA TAAS ODOTELLAAN...

Koulujuttuihin en ole kerennyt tai jaksanut keskittyä ollenkaan, kummittelee siis edelleen noi psykologian pari essetä. Kaipa niillekin löytyy oma aikansa, joskus. Pääasia kuitenkin lienee saada itsensä ensin kuntoon...

Kirpparille meen hoitajalta suoraan, eli noin kymmenen maissa. Ihmisiä ei ole vielä liikkunut mökeilleen, joten aika hiljaista on ollut. Innostuin virkkaamaan ja kutomaan, ajan kuluks, pieniä kukkaroita, sukkia, laukkuja, avaimenperiä, yms. Jos kirpparin lähellä liikutte, tulkaa katselemaan ja moikkaamaan.

Kaipa se olis taas aamupuuron aika, joten moikka taas.

Tsemppiä opintoihin!

Onnea Ylioppilaille!

Nautitaan kesästä, kunhan se sieltä taas ilmestyy.

MOIIIIIIIIIIII!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti