perjantai 10. huhtikuuta 2015

Työkokeilua ja kevättä

Kylläpäs on mukavaa ollut työkokeilussa Annen kirppiksellä. En muista milloin ois aika menny yhtä nopeesti. On tullut tehtyä monenlaisia hommia, hinnottelua, järjestelyä ja ilmoitusten tekoa, yms. Mukavaa ja mikä parasta samaa jatkuu vielä elokuun loppuun asti. Pari viikkoa välissä tosin olen auttamassa kirjastossa, pakkaamassa kirjoja. Sysmän kirjasto siis muuttaa Kunnantalolle, joten puuhaa riittää, tiedän sen.

Koulujuttuihin en oo kerennyt pahemmin perehtyä, mutta en ota siitä mitään painetta. Psykologiasta on vielä ne pari esseetä kirjoittamatta. Kun saan taas ispiraation aloittaa, niin kyllä se siitä alkaa menemään omalla painollaan.

Muita oppiaineita en ole ottanut kesää vasten, ainakaan vielä, syynä on ajanpuute. En viitsi jättää niitä roikkumaan  Muikun etusivulle, jos en kerkeä niitä tehdä. Otan oppiaineita sitten, kun tiedän niille olevan aikaa.

Pakkohan se on opiskelusta välillä pitää taukoa, ettei pää ihan kokonaan höyryä... Kun saan töitä, palkalla tai työkokeilulla, tms. teen niitä ilomielin. Työttömänä ollut ihan liian kauan, joten kaikki kokemus työsaralla on plussaa.

Muutamana päivänä on ollut todella kylmää ja myrskynny oikein rajusti. Nyt aurinko paistaa, mikäs sen mukavampaa. Kevät on kuitenkin jo pitkällä, joten nautitaan siitä.

Mukavaa kevättä kaikille.

Tsemppiä opiskeluun ja muistakaa nauttia myös vapaa-ajasta ja levosta.

MOIKKA!

 (Kuvassa Wilperi 10kk)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti