lauantai 14. maaliskuuta 2015

Tohinoita ja turinoita

Piti tulla tännekin taas välillä turisemaan. Tuntuu, että on niin paljon tekeillä, ettei kerkeä tai muista kirjotella, mutta silloin tällöin kuitenkin. No nyt olis kemian kurssikin suoritettuna. Sain siitä kutosen, mutta olen ihan tyytyväinen siihenkin. Ne laskut... huh... ei vaan kerta kaikkiaan menny kaaliin. Ilmiötuotoksen tein kemiaan liittyen, eli mukana on tietoja vedestä, sidoksista, vesimolekyyleistä, jne. Kunhan se ensin esitetään, voisin sen tännekin (ehkä) linkittää. Katsotaan nyt.

Tällä hetekellä käyn Uravalmennuskoulutusta täällä Sysmässä, menee aika ihan mukavasti. Harvoin täällä näitä kursseja järjestetään, yleensä ne on Heinolassa tai Lahdessa. Uravalmennuskurssilla paneudutaan omaan itseensä, vahvuuksiin ja heikkouksiin. Samalla haetaan työpaikkoja, jne... Meillä on tosi hyvä yhteishenki, joten on todellakin mukavaa mennä kurssille aamuisin. 
Eilen tuli hankittua työkokeilupaikka, meen yhelle kirpparille täällä. Ihan mukavaaaaa.... JEE!

Psykologiassa on menossa kakkoskurssi. Kurssi on siis valinnainen, mutta koska pidän psykologiasta, tulee näitä kursseja suoritettua. Muita kursseja en ole nyt ottanut, koska tämä paikallinen Uravalmennuskurssi vie oman aikansa. Pitää katsoa siltä kantilta, että on varmasti aikaa suorittaa jo otetut kurssit. Toisinaan on tullut otettua liikaa kursseja kerralla ja koska aika ei riitä kaikkeen, saattaa kurssit jäädä roikkumaan. Yleensä lopetan sen kurssin ja aloitan sen uudestaan paremmalla ajalla.

Työpaikkoja on tullut haettua ja kyseltyä muutamasta paikkaa, mutta niitä on aina yhtä vaikea saada. Kirjastoon meen auttamaan taas vapun tienoilla noin kolmeksi viikoksi. Sysmän kirjasto muuttaa toisiin tiloihin, joten apua tarvitaan ainakin pakkaamisessa. Joten kaikenlaista touhua on meneillään. 

Kevättä on taas ilmassa. Lintujen laulua ikkunoiden takana on mukavaa kuunnella. Pieniä pakkasia toki vielä on ollut, mutta lumet ovat suurelta osin jo hävinneet. Autojen ikkunat näyttävät olevan jäässä yön jäljiltä, mutta aurinko sulattaa ne aika nopeaan.

Tsemppiä kaikille opiskeluun ja onnea kirjoituksiin niille, joilla ne ovat edessä tai jo suoritettuna.
Nautitaan keväästä, auringon paisteesta ja luonnon heräämisestä.

Moikka taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti