torstai 26. maaliskuuta 2015

Kursseilua

Viimeistä päivää mennään eli tänään on ekan kolmen viikon osio Uravalmennuskurssista tehty. Täytyy myöntää, että koulunpenkillä tulee selkä kipeeks ja olo väsyneeks... Mutta onneksi meilä on huumorintajuinen ja puhelias ryhmä, joten ilmapiirikin on silloin mukavampi.
Kurssi on ollut osittain kertaamista, mutta kyllä sieltä aina jotain uuttakin tietoa on saanut kaivettua. Meitä on monelta eri alalta, joten mielenkiintoista on ollut tietä esim. mitä milläkin alalla oikeesti tehdään, koulutukset ja semmoset. Yhteishenki on ollut oikein hyvä, vaikka ei ennen kurssia pahemmin toisiamme tunnettukaan.

Wilperi(kissa, syntynyt 6.6.2013) tuli maanantaina leikkautettua ja ekat varsinaiset silmälasit hankittua keskiviikkona. Halpoja lukulaseja olen toisinaan käyttänyt opiskellessa, mutta nämä on virallisesti määrätty minulle. Totuttelussa menee aina jonkin verran aikaa, varsinkin kun nämä on moniteholasit. Aina ei tiedä millä kohtaa silmälaseissa on vahvuus kohdillaan, mutta kai näihinkin tottuu.

Lukion tehtäviin en ole oikein jaksanut panostaa näinä viikkoina, mutta jonkin verran on kuitenkin tullut psykan tehtäviä valmiksikin. Kemian kurssista sain siin kutosen, josta jo taisin aiemmin mainita. Laitan tähän liitteeksi sen ilmiötuotoksen. Saa katsoa ja arvostellakin, jos siltä tuntuu. En ota hernettä nenuun. Oishan tuohon voinut liittää vielä vaikka mitä, mutta pituutta olisi tullut omasta mielstäni vähän liikaakin. Mutta, mutta... jää nähtäväksi.

Työkokeilu (liittyy uravalmennuskoulutukseen) alkaa heti maanantaista ja se kestää kuukauden verran. oikein odotan sitä, että pääsen kirpparille töihin. Vapun tienoilla olisi taas palkkatyötä pari viikkoa kirjastossa, jossa alkaakin muutto uutenn kirjastoon. Pakkausta ja sen semmoista on luvassa, ihan mukavaa. Taas kurssille viikoksi ajalle 18.-22.5. ja kerrataan työkokeilukokemuksia, jne...

Joten kyllä tässäpuuhaa riittää, ei voi valittaa ainakaan. Uusia lukiokursseja, varsinkaan ryhmäkursseja ei kerta kaikkiaan voi ottaa, mutta onhan nihin sitten taas oma aikansa. Eihän sitä tiedä mitä työkokeilujaksot tuovat tullessaan. voi siis sanoa, että kaikki kokemus on aina hyväksi.

Tässä nyt se tuotos:
http://ilmiopohjaisuus.ning.com/group/maailman-meret/forum/attachment/download?id=2855303%3AUploadedFile%3A86836

(Olipas hankala laittaa se tänne, mutta toivottavasti pääsette katsomaan tuon kopioimalla linkin)

Nyt se on taas mentävä,viimeinen kurssi päivä odottaa. Se on Moro!

Ja nyt oikein makoisaa Pääsiäistä kaikille ja muistakaa levätä opiskelujen välillä! Tsemppiä ja mukavaa kevättä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti